logo berend botje

Het Mozaïek heeft intern, op locatie Toereppel, een BSO in samenwerking met Berend Botje. Uw kind kan zowel voor als na schooltijd bij ons terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitjes. Op school maakt je kind kennis met min of meer verplichte activiteiten. Lessen in taal, rekenen, schrijven en soms ook huiswerk maken. Daar spelen we natuurlijk op in, maar tegelijkertijd zorgen we voor een verschil. Op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind namelijk veel meer zelf wat hij/zij doet. De nadruk ligt op spelen. Dat sluit niet uit dat we desgewenst samen met de andere kinderen werken aan een project voor school. 

Voor meer informatie over de peutergroepen en de buitenschoolse opvang gaat u de website van Berend Botje en hun pagina van onze locatie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Partou_logo.png

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen. We hebben regelmatig uitjes en mooie projecten dankzij samenwerkingen met onder meer Staatsbosbeheer en UNICEF.

Hoi, ik ben Sharon!

smallsteps kinderopvang sharon spaanLocatiemanager Villa Mamaloe

Bij Partou Villa Mamaloe doen we toffe activiteiten, van samen sporten tot gezonde hapjes koken. Ieder kind geniet!’

Als je bij onze buitenschoolse opvang aan de Wielewaal in Enkhuizen binnenstapt voel je de creativiteit gelijk stromen. Onze activiteiten zitten vol vrolijkheid, actie en uitdaging. Een fantasiedier kleien, muziek maken met zelfgemaakte instrumenten, een estafette in de gymzaal. Alles kan! We zijn ook dol op lekker en gezond koken  en proberen graag nieuwe recepten uit. We delen het pand met ons kinderdagverblijf en de overstap naar onze gezellige bso voelt gelijk vertrouwd. Ieder kind voelt zich hier thuis.

 

Hoi, ik ben Natalia!

Locatiemanager Partou Natalia Laan Locatiemanager Villa Harlekijn

‘Wil je zien hoe gezellig wij het met elkaar hebben? Kom gerust een keer langs!’

Onze buitenschoolse opvang Villa Harlekijn zit samen met het kinderdagverblijf midden in het centrum van Enkhuizen, aan het Zuiderkerkplein. Met een heerlijke groene tuin waarin je lekker kunt klauteren en klimmen! We trekken er ook vaak op uit: een speurtocht door de buurt, een picknick in het park… groen doet altijd goed. Of wat denk je van een bezoekje aan Sprookjeswonderland? Naar de Witte Schuur voor een les over bijen? Lekker zelf spelen mag natuurlijk ook. Knutselen, lezen of een potje tafelvoetbal!

Scholen waar we mee samenwerken

Zodra de schoolbel gaat, staan onze medewerkers klaar om je kind te brengen naar onze bso. Uiteraard stemmen we met school af welke kinderen wanneer meegaan. 

 Voor meer informatie over de buitenschoolse opvang gaat u naar onze website.