logo berend botje

Het Mozaïek heeft intern, op locatie Toereppel, een BSO in samenwerking met Berend Botje. Uw kind kan zowel voor als na schooltijd bij ons terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitjes. Op school maakt je kind kennis met min of meer verplichte activiteiten. Lessen in taal, rekenen, schrijven en soms ook huiswerk maken. Daar spelen we natuurlijk op in, maar tegelijkertijd zorgen we voor een verschil. Op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind namelijk veel meer zelf wat hij/zij doet. De nadruk ligt op spelen. Dat sluit niet uit dat we desgewenst samen met de andere kinderen werken aan een project voor school. 

Voor meer informatie over de peutergroepen en de buitenschoolse opvang gaat u de website van Berend Botje en hun pagina van onze locatie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Partou_logo.png

Hoi, ik ben Sharon!

smallsteps kinderopvang sharon spaanLocatiemanager

Bij Partou Villa Mamaloe doen we toffe activiteiten, van samen sporten tot gezonde hapjes koken. Ieder kind geniet!’

Als je bij onze buitenschoolse opvang aan de Wielewaal in Enkhuizen binnenstapt voel je de creativiteit gelijk stromen. Onze activiteiten zitten vol vrolijkheid, actie en uitdaging. Een fantasiedier kleien, muziek maken met zelfgemaakte instrumenten, een estafette in de gymzaal. Alles kan! We zijn ook dol op lekker en gezond koken  en proberen graag nieuwe recepten uit. We delen het pand met ons kinderdagverblijf en de overstap naar onze gezellige bso voelt gelijk vertrouwd. Ieder kind voelt zich hier thuis.

Scholen waar we mee samenwerken

Zodra de schoolbel gaat, staan onze medewerkers klaar om je kind te brengen naar onze bso. Uiteraard stemmen we met school af welke kinderen wanneer meegaan. 

 Voor meer informatie over de buitenschoolse opvang gaat u naar onze website.